Вчера около 12,20 ч.,на АМ Черно море“, 25-годишен водач на Мерцедес“

...
Вчера около 12,20 ч.,на АМ Черно море“, 25-годишен водач на Мерцедес“
Коментари Харесай

Пет пътни инцидента с ранени хора във Варна и областта само за ден

Вчера около 12,20 ч.,на Автомагистрала „ Черно море “, 25-годишен лидер на „ Мерцедес “ губи надзор над автомобила и самокатастрофира в крайпътна канавка. Това оповестиха от полицията във Варна.

Пострадалият лидер е откаран в болница, където е открито строшаване на лумбален прешлен, настанен в НХО, няма заплаха за живота му. 
По-късно, към 20,40 ч.,  по пътя сред селата Добри дол и Садово 69-годишен лидер на „ Дайхатсу Фероза “ навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря в движещия се в лентата си „ Рено “. Вследствие на ПТП-то лидерът на „ Дайхатсу “-то е получил травма на гръден панер и разкъсно-контузна рана на лицето, оказана му е здравна помощ в болница и е ориентиран за домашно лекуване, 60-годишна пътничка от „ Рено “-то е получила травми на гръден панер и дясна подбедрица, оказана й е здравна помощ в болница и е ориентирана за домашно лекуване. 

Пак през вчерашния ден, около 13,50 ч. на бул. „ Осми крайморски полк “, в посока изхода на Варна, 45-годишен лидер на рейс, движещ се по линия на градския превоз, внезапно използва спирачки, при което 63-годишна пътничка пада в рейса. Пострадалата жена е откарана в болница, където е открита фрактура на ляво коляно,  настанена е за лекуване в болничното заведение, няма заплаха за живота й. 
Около 16,40 ч., 54-годишен лидер на „ Шевролет “ при излизане от хипермаркет на бул. „ Хр. Смирненски “, на ляв завой блъска 63-годишна пешеходка. При обзор в болница е открито, че в резултат на ПТП-то дамата е получила травми на глава, гръден панер, ляв крайник и десен лакът, оказана й е здравна помощ и е ориентирана за домашно лекуване. 
Отното през вчерашния ден, към 09,50 ч., по бул. „ Вл. Варненчик “ в посока центъра на Варна 29-годишен лидер на товарен „ Мерцедес “ заради придвижване с несъобразена скорост блъска спряло пред него БМВ. Вследствие на ПТП-то 23-годишен пасажер от БМВ-то е получил фрактура на носа, оказана му е здравна помощ в болница и е ориентиран за домашно лекуване. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР